Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Yeray Luxem heer en meester in Berendrecht

De 4e Bikeaholic Off-road-duathlon van Berendrecht zit er op. Een mooie editie, met behoorlijk weer.

Yeray Luxem ging voor de tweede maal op rij naar de overwinning. Al na de eerste loopproef had Yeray een kleine kloof, die hij tijdens het fietsen verder uitdiepte. Aan de meet had Yeray meer dan een minuut voorsprong op Nick Baelus (2e) en Wouter Wuilmus (3e).

Bij de dames ging Silke Baumer aan de leiding tijdens het lopen, maar Kirstien Nelen nam op de fiets de kop over. Tijdens de tweede run kon Silke het gat met Kirstien nog verkleinen, maar kwam 25 seconden tekort.

 

Lopersgroep Putte dankt alvast al haar atleten, sponsors en medewerkers voor deze schitterende editie.

 

Uitslagen:

 

Adventure

 

Kids

 

Discovery