Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Heemeryck en Lewyllie opnieuw in Herderen
Nieuws

Heemeryck en Lewyllie opnieuw in Herderen

 

Sinds enkele jaren opent het nieuwe triatlonseizoen met de 1/8e triatlon van Herderen. Een organisatie van Sport-events.be die reeds voor een zesde maal werd ingericht. Dit jaar iets minder deelnemers dan vorig jaar, maar toch een mooi deelnemersaantal van 120 atleten aan de zwemstart!

Bij de vrouwen was het Team-185 atlete Jolien Lewyllie die opnieuw de triatlon van Herderen kon winnen voor Ines Van Troyen en Birgit Massagé. Bij de mannen was het LTTL-atleet Pieter Heemeryck die voor de derde maal op rij de zege op zak kon steken. Hij haalde het voor een sterke Tom Suetens die Stijn Goris in het looponderdeel kon afhouden!

Verslag en foto’s van deze wedstrijd: hier

120 dapperen lieten ‘s morgens in het zwembad van Bilzen een 500m zwemtijd noteren. Allersnelste was Peter Denteneer met een tijd van 5.31. Tim Brydenbach volgde op 1 sec en de favorieten nog iets verder.
Het waren dan ook deze twee heren die anderhalve ronde alleen op kop fietsten. Dan volgde een hergroepering vooraan: Heemeryck, Van der Mast, Suetens en Goris kwamen aansluiten. Bij het ingaan van de derde ronde viel Peter Denteneer uit deze kopgroep weg. Hij zou toch finishen op ruime achterstand maar met een mooie looptijd. Na het fietsen ging Pieter Heemeryck er als een pijl vandoor en behaalde hier zijn derde opeenvolgende overwinning. Tom Suetens van KTT en Stijn Goris van LTTL vervolledigden het podium.

Bij de dames haalde Jolien Lewely het opnieuw zeer overtuigend. Van Troyne Ines en Birgit Massagé stonden op 2 en 3.

– See more at: http://www.sport-events.be/new/verslag-fotos-triatlon-herderen-2013#sthash.Af2yShYr.dpuf

120 dapperen lieten ‘s morgens in het zwembad van Bilzen een 500m zwemtijd noteren. Allersnelste was Peter Denteneer met een tijd van 5.31. Tim Brydenbach volgde op 1 sec en de favorieten nog iets verder.
Het waren dan ook deze twee heren die anderhalve ronde alleen op kop fietsten. Dan volgde een hergroepering vooraan: Heemeryck, Van der Mast, Suetens en Goris kwamen aansluiten. Bij het ingaan van de derde ronde viel Peter Denteneer uit deze kopgroep weg. Hij zou toch finishen op ruime achterstand maar met een mooie looptijd. Na het fietsen ging Pieter Heemeryck er als een pijl vandoor en behaalde hier zijn derde opeenvolgende overwinning. Tom Suetens van KTT en Stijn Goris van LTTL vervolledigden het podium.

Bij de dames haalde Jolien Lewely het opnieuw zeer overtuigend. Van Troyne Ines en Birgit Massagé stonden op 2 en 3.

– See more at: http://www.sport-events.be/new/verslag-fotos-triatlon-herderen-2013#sthash.Af2yShYr.dpuf

Wedstrijdverslag Jolien Lewyllie: hier

Wedstrijdverslag Pieter Heemeryck: hier