Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Vansteelant pakt winst in Tenerife

Update: Verslag Joeri

Kersvers IM2008-atleet Joeri Vansteelant won gisteren de Halve triatlon van Santa Cruz de Tenerife. De concurrentie kwam er vooral van de plaatselijke atleten. Vansteelant kwam op 6m30s van de eerste zwemmer uit het water, maar deze situatie zette hij in het fietsen al heel snel recht. Vansteelant zette met voorsprong de beste fietstijd neer waardoor hij zijn achterstand zienderogen kon verkleinen. In de afsluitende halve marathon kon de profatleet ruim orde op zaken stellen en won de wedstrijd uiteindelijk met meer dan 5 minuten voorsprong. Een goed eerste test voor Vansteelant die triatlon en duatlon opnieuw zal combineren dit jaar.

Reactie Vansteelant: “Good first test yesterday, still some work to do before the big races, but very happy to win after a two weeks training camp!”

Uitslag: Hier