Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uplace-atleten klaar voor IM Los Cabos
Nieuws

Uplace-atleten klaar voor IM Los Cabos

Axel Zeebroek Sofie Goos Bruno Clerbout

 Foto Jim De Sitter

Aanstaande zondag zullen Sofie Goos, Axel Zeebroeck en Bruno Clerbout deelnemen aan de Ironman van Los Cabos.  Een eerste stap richting belangrijke punten voor deelname aan de Ironman van Hawaï later dit jaar. Bij lees meer alvast het persbericht + bijhorende interviews met de atleten van het Uplace Team !

Zondag 17 maart wordt een belangrijke dag voor het Uplace Pro Triathlon Team. Maar liefst drie Uplace-atleten starten met podium-ambities in de Ironman Los Cabos. Sofie Goos, Axel Zeebroek en Bruno Clerbout willen met een goeie prestatie in Mexico ook een belangrijke stap zetten richting kwalificatie voor het WK Ironman in Hawaï. Voor Sofie en Bruno wordt het de eerste wedstrijd van het jaar; voor Axel de eerste volledige Ironman.
Axel en Bruno zullen elk een topprestatie moeten neerzetten om mee te doen voor de prijzen. Op de deelnemerslijst staan immers grote namen als Ronnie Schildknecht, Luke McKenzie, Timo Bracht en Patrick Evoe.

Bij de vrouwen kan Sofie vooral tegenstand verwachten van de Deense Michelle Vesterby en de Amerikaanse Hillary Biscay.

Sofie, Bruno en Axel vertellen zelf (in het Engels) over hun voorbereiding op en hun ambities voor de Ironman Los Cabos in de volgende filmpjes:

Sofie Goos:
{youtube}q-KuC_8DbDk{/youtube}

Bruno Clerbout:
{youtube}QGmpg72grng{/youtube}

Axel Zeebroek:
{youtube}FA-F1jP2-_E{/youtube}

 

De Ironman Los Cabos begint zondag om 6u40u lokale tijd, 14u40 onze tijd. De aankomst bij de mannen volgt ruim acht uur later; de vrouwen zullen er zo’n negen uur over doen. De team web site geeft tijdens de wedstrijd updates. Na de wedstrijd volgt een persbericht met de volledige uitslag en een eerste reactie van de drie Uplace-atleten. Je kan de wedstrijd ook live volgen op ironman.com.
Meer informatie over de Ironman Los Cabos: http://www.ironmanloscabos.com
Informatie: Tin Geysels (Uplace)