Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuw parcours voor Triatlon van Vlaanderen
Nieuws

Nieuw parcours voor Triatlon van Vlaanderen

TriatlonVlaanderenDe eerste Triatlon van Vlaanderen was vorig jaar ondanks de regen een absoluut succes. Rob Woestenborghs en Tycho Verbelen en hun team komen voor de tweede editie met een nieuw parcours in en rond Oudernaarde op de proppen. Op zondag 14 juli moeten er nu twee ronden van 22,5 kilometer gefietst worden. Met vier pittige hellingen die tweemaal bedwongen moeten worden, zal het fietsgedeelte een belangrijke rol spelen. Er zijn drie startwaves voorzien, waarbij we vooral uitkijken naar de eerste waves. Want ondertussen hebben Bart Aernouts en Rob Woestenborghs zelf al bevestigd. Ook het volledige damespodium van 2012, met Joke Coysman op kop, is opnieuw van de partij in Oudenaarde. Inschrijven kan via http://www.triatlonvanvlaanderen.be en als je snel bent, kan je je daar nog aanmelden voor de eerste parcoursverkenning op zaterdag 16 maart.