Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Geldhof en Valgaeren pakken winst in Geel

Afgelopen weekend werd er door jeugdatleet Laurens Verluyten en zijn medestudenten een recreatieve duatlon in Geel georganiseerd. Enkele toppers vonden de weg naar deze wedstrijd waardoor het voor het publiek uitkijken werd naar een spannend verloop.

Tijdens de eerste run waren het Scott-atleet Sam Valgaeren en CDTG-atleet Tim Van Hemel die wegliepen van de rest van het deelnemersveld. Na de wissel probeerde sterke fietser Van Hemel er meteen vandoor te gaan welke hem ook lukte. Valgaeren volgde op een 150-tal meter maar bleef de LTF-atleet steeds in het vizier houden. Na 3 van de 4 af te leggen ronden sloot Valgeren terug aan waardoor beide atleten samen de wissel ingingen. Valgaeren had duidelijk nog kracht over en liep meteen weg van zijn metgezel. De Scott-atleet liep dan ook onbedreigd naar zijn eerste zege van het nog prille seizoen. Van Hemel werd tweede terwijl Ward Volkaerts (Sp&o) het podium knap vervolledigde.

Bij de dames werd de wedstrijd gewonnen door ETZ-atlete Ilse Geldhof. Ze haalde het voor Birgit Massagé (Karhu) en Ines Van Troyen (Atriac). Daags nadien graapte Geldhof ook nog de winst mee in Borsbeek (10 miles) waarmee ze een succesvol weekend kon afsluiten. Benieuwd waar de teller dit jaar zal uitkomen bij de ETZ-atlete!

Winst bij de H40 ging naar Bruno Roels terwijl Geldhof uiteraard ook hier bij de D40 de beste was. Uitkijken nu naar de duatlon van Geluwe.

 uitslag_duatlon_16_maart.xlsx