Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Laatste keer WK 70.3 in Las Vegas
Uncategorized

Laatste keer WK 70.3 in Las Vegas

WK 70.3 2013

Op 8 augustus zal het WK Ironman 70.3 voor het laatst in Las Vegas plaatsvinden. Dat kondigde World Triathlon Corporation, de organisatie achter het Ironmanlabel, vandaag aan.

In 2006 werd het WK voor het eerst georganiseerd. Gedurende 5 jaar vochten atleten in Clearwater om de titel, tot in 2011 Las Vegas als locatie gekozen werd.

Na de derde editie in Vegas, die dit jaar zal plaatsvinden, zal de wedstrijd nu ieder jaar op een andere locatie plaatsvinden.

 

“Door ieder jaar het WK Ironman 70.3 op een andere locatie te organiseren, kunnen onze atleten op de mooiste plaatsen ter wereld hun wedstrijd afwerken”, aldus Andrew Messick, CEO van World Triathlon Corporation. “We kijken er naar uit om het WK naar verschillende toplocaties te brengen, om zo atleten van over heel de wereld deel te laten nemen.”

 

 

 

Waar de wedstrijd in 2014 zal plaatsvinden zal komende weken worden bekendgemaakt. Toch zal er nog steeds een 70.3 in Las Vegas blijven plaatsvinden, de Ironman 70.3 Silverman gedoopt. In het verleden werd er reeds  de Silverman Ultra en lange afstandstriatlon georganiseerd, gekend als een van de zwaarte parcoursen in Noord America.