Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Triatlon Zwevegem: jeugd C&B duatlon, andere wedstrijden nog onzeker

Het BK Jeugdtriatlon wordt vandaag in Zwevegem georganiseerd. In de loop van de week gaven metingen van de watertemperatuur aan dat het water rond de 13,5°C schommelde.

Vanmorgen bleek het echter te koud om de jeugd C & B te laten zwemmen.

 

Update 12u: voor jeugd A en junioren gaat het zwemmen door.

 

 

Vanmorgen werd voor de jeugd C & B gemeten door de scheidsrechters en werd een temperatuur van 13,1°C afgelezen. Met correctie van de koude luchttemperatuur kwam dit neer op 11,5°C, te koud dus om te zwemmen. Voor de jeugd C & B is er vandaag dus geen BK triatlon en wordt het zwemmen vervangen door een loopproef.

 

Omdat er gehoopt wordt op beter weer in de loop van de dag zal er om 12u een nieuwe meting plaatsvinden voor de wedstrijden van de jeugd A en junioren. Voor de mixed teamrelay wordt om 14u30 de beslissing genomen.