Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Sprokkels: Beernem, Thomas Jurgens, Debbie Verstraeten en Joerie Vansteelant

Het was een superdrukweekend op duursportvlak, dus lijsten we hier een paar korte nieuwtjes voor je op:

 

Debbie Verstraeten wint in Bonn

In het Duitse Bonn zijn de Belgische atleten altijd goed vertegenwoordigd. Ook bij Bonn slechte weersomstandigheden zodat er niet kon gezwommen worden. En dus werd het een duatlon van 10 km lopen, 60 km fietsen en 5 km lopen. Debbie Verstraeten was bij de dames de sterkste en pakte de overwinning.

Hannes Vandermoere in Beernem

Van de triatlon van Beernem hebben we nog geen volledige uitslag, maar we dachten te kunnen opmaken dat Hannes Vandermoere de overwinning pakte. Lowie Dewitte was derde. Bij de dames won Louise Vandenbroucke. Aanvulling zijn zoals altijd welkom.

 

Thomas Jurgens in Sables d’Olonne

In de Grand Prix triatlon van Sables d’Olonne in Frankrijk zette Thomas Jurgens een sterk staaltje zwemmen neer. Hij kwam vooraan uit het water, voor kleppers als Gomez, en nestelde zich in een kopgroep van acht. Op het natte parcours werd zijn voorwiel aangetikt en zo ging Thomas onderuit, meteen einde van zijn wedstrijd.

 

Joerie Vansteelant valt in Challenge Kraichgau

Na de Powerman Duitsland die een loopwedstrijd werd, had Joerie Vansteelant enorm veel zin in triatlon. Tijdens de Challenge van Kraichgau deed hij het prima. Ondanks een valpartij na twintig kilometer fietsen, wisselde hij als tiende. In het lopen had hij echter te veel pijn en last van de val zodat Joerie besloot om uit te stappen.