Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Niels Ost maakt droomdebuut in Xterra
Nieuws

Niels Ost maakt droomdebuut in Xterra

1009577 10200129289619329 1930509328 o

De 21-jarige Niels Ost uit Kalmthout heeft zijn debuut in het Xterra circuit niet gemist. Afgelopen weekend stond hij aan de start van zijn eerste Xterra wedstrijd in Griekenland. Na een redelijke zwempartij zette Ost een zeer sterk MTB nummer neer. Hij ging wel onderuit en liep daarbij wat schaafwonden op aan zijn been, maar zette door en finishte 17e overal en pakte de overwinning in zijn agegroup M20-24.

Ook in de PRO race deden onze Belgen het fantastisch. De overwinning moesten ze aan de Australiër Benjamin Allen, maar toch wisten Kris Coddens en Yeray Luxem beslag te leggen op een respectievelijke 2e en 3e plaats. Jim Thijs had een offday en een lekke band en moest een half uur prijs geven op de winnaar.