Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jim Thijs beste Xterra in twee jaar
Nieuws

Jim Thijs beste Xterra in twee jaar

JT bike2In de gloednieuwe Xterra van Italië voelde Jim Thijs zich uitstekend. Jimbo ging daardoor wat voortvarend van start, maar pakte met een 7de plaats zijn beste XTerra resultaat in twee jaar. Het Italiaanse bergdorpje Scanno vormde het prachtige decor voor deze nieuwe XTERRA. Naast de Europese toppers was het ook uitkijken naar de prestaties van de 7-voudige wereldkampioen Conrad Stoltz uit Zuid-Afrika en de Nieuw-Zeelander Oliver Shaw. Op Stoltz stond geen maat en hij domineerde de wedstrijd van start tot finish.

 

Thijs begon wat overmoedig aan de wedstrijd en sprong na het zwemmen als 4de de mountainbike op. Bij het mountainbiken kon Thijs min of meer de schade beperken en hij begon als 6de te lopen.

 

 

Een moegestreden Thijs had het moeilijk met het zware loopparcours en hij verloor nog een plaats aan de Brit Asa Shaw om zo als 7de de wedstrijd te beëindigen . “Het was waarschijnlijk de zwaarste XTERRA die ik ooit deed en ik ben misschien wat te snel van start gegaan. Maar het is mijn beste resultaat van de voorbije twee jaar, dus ik kan niet anders dan tevreden zijn. Het is alleszins zeer hoopgevend voor de komende wedstrijden”, aldus een tevreden Jimbo.

 

 

Op 10 augustus zal Thijs een van de vele deelnemers zijn bij XTERRA Czech.