Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Timothy Van Houtem 7de op l’Alpe d’Huez

Onze landgenoot Timothy Van Houtem is 7de geworden op de triathlon van l’Alpe d’Huez op de lange afstand in een tijd van 6u03’32. Met een vierde fietstijd over de 120 km leek hij op weg naar een knalprestatie, maar in het lopen moest de DTTA’er wat gas terug nemen. De winst was voor Ritchie Nicolls 5u40’01. De Engelsman had daarmee meer dan vijf minuten voorsprong op Hevré Faure. Die verwees de Australiër Todd Skipworth naar de derde plaats. Ook Tycho Van Gerwen deed het uitstekend met een 14de plaats, al werd hij wel “gechicked” door de ongenaakbare Mary Beth Ellis die vlak voor hem finishte. Kris Steyaert werd 19de, Hans van den Buverie 20ste. Arne Devliegher van Midlon pakte de 22ste plaats, goed voor winst bij de U23. Eerder deze week waren Axel van Liefferinge en Jan Petralia 7de en 9de in de duatlon. De winst ging daar naar Eric Leblacher.