Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Koen Veramme overwint opnieuw l’Alpe d’Huez

Na zijn prima prestatie vorig jaar bevestigde Koen Veramme donderdag zijn klimmerstalent met een mooie zevende plaats in de korte afstand triatlon van l’Alpe d’Huez. De Atriac-atleet verloor wat tijd in het zwemmen, maar werkte zich met een indrukwekkende zesde fietstijd op de 30 km klimmen richting kop van de wedstrijd. In de 7 km lopen hield hij stand op een zevende plaats. De winst ging naar Etienne Diemunsch, die 1u54’19 nodig had. Romain Guillaume en Marcel Zamora waren 2 en 3. Veramme finishte in 2u02. Ook knap was de 18de plaats van onze jonge landgenoot Erwin Vanderplancke. Bij de dames kregen we geen herhaling van de top-tien notering van Karolien Weuts en Leen Vanden Daelen vorig jaar. Leentje was er wel opnieuw bij, maar viel net buiten de top tien met een twaalfde plaats. Niet ver achter haar finishte Lieselot Bossuyt als tweede Belgische. De winst was voor Tamsin Lewis.