Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Ine Couckuyt wint in Gray

Een jonge Belgische delegatie liet vorig weekend van zich horen in het Franse Gray. Het meest opvallende was de winst van Ine Couckuyt. De Belgische junioreskampioene won er de sprintafstand van de Tri du Val de Gray met een straat voorsprong op Francaises Vacoret en Dupuich. In een tijd van 1u12’33 werd de SMO-Specialized atlete zelfs 20ste overall. Wouter Timmerman leek op de sprint ook op weg naar een stunt. Hij had in het zwemmen ruim driekwartminuut moeten toestaan op leider Thibaut Catalot. In het fietsen reed de Fransman verder weg, maar tijdens het lopen zette Wouter een serieuze inhaalrace in. Hij strandde uiteindelijk op slechts 30 seconden van de zege. Louise Vandenbroucke werd in dezelfde wedstrijd 4de. Haar Lowie Dewitte werd 7de op de kwartafstand.