Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Geblesseerde Jan Meysmans toch 16de in Aronaman

In eigen land is hij vooral bekend als “Meester Jan”, leraar en niet onverdienstelijk duatleet. In het buitenland is hij vooral berucht vanweg zijn medailles bij de age groupers in Zofingen. Of het ook in 2013 tot een medaille zal komen in het WK Powerman is verre van zeker voor Jan Meysmans. Dit weekeinde blesseerde hij zich zwaar tijdens de Aronaman, een internationaal sterk bezette halve triatlon in Italië. Hij zette er nog een vierde looptijd neer, maar werd dan afgevoerd met de ambulance. Het verdict achteraf was zwaar: zijn ligamenten zijn gescheurd. Zijn deelname aan Zofingen op 8 september staat nog niet vast, maar Jan is iemand met karakter. Deze week trok hij al met een ingetapete voet toch op training om 20 minuutjes los te rijden tegen 20 per uur. We duimen dat het op tijd goed komt voor de DTTA’er.