Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ben De Wolf nieuwe Uplace Pro Triathlon Team Sports Director
Nieuws

Ben De Wolf nieuwe Uplace Pro Triathlon Team Sports Director

Het Uplace Pro Triathlon Team verwelkomt opnieuw Ben De Wolf.
Kramon UplaceTriathlon Kona2012 KRA070820-20Version202
Ben, van 2010 tot eind 2012 Team Manager van het Uplace Pro Triathlon Team, wordt vanaf 1 oktober Sports Director. 

Hij verlaat daarvoor Club Brugge, waar hij sinds eind vorig jaar deel uitmaakte van de sportieve staf. 
Als Sports Director wordt Ben verantwoordelijk voor de sportieve en logistieke ondersteuning van de Uplace-atleten. 

Hij zal de sportieve ontwikkeling van de atleten overzien en moet ervoor zorgen dat de logistieke omkadering van het team optimaal is. 

De benoeming van Ben als Sports Director is een belangrijke stap in de uitbouw van het internationale Uplace BMC Pro Triathlon Team. Ben zal in oktober starten en de Uplace-atleten begeleiden in de Ironman Hawaï. 

Daarna zal hij zich richten op het optimaliseren van de sportieve omkadering van het Uplace BMC Pro Triathlon Team, dat vanaf januari 2014 in volledige bezetting actief zal zijn.

Bob De Wolf, Team Manager en broer van Ben, onderstreept het belang van Ben en zijn nieuwe rol voor het team: “Het Uplace BMC Pro Triathlon Team wil het beste triatlonteam ter wereld zijn. De functie van Sports Director maakt een belangrijk onderdeel uit van de structuur die uitgetekend is om deze ambities waar te maken. Ben heeft de ervaring en de sportwetenschappelijke kennis om het team naar een hoger niveau te tillen. We zijn dan ook heel blij dat hij er opnieuw bij is.” 

 

Ben De Wolf is al even enthousiast over zijn terugkeer naar zijn oude liefde: “Ik ben in 2010 begonnen als trainingsbegeleider van Bruno Clerbout om daarna de opstart van het Uplace Pro Triathlon Team te begeleiden. Het is fantastisch dat dit project met het Uplace BMC Pro Triathlon Team een internationale en nog professionelere dimensie krijgt. Ik zet dan ook heel graag mijn schouders onder deze mooie uitdaging.”