Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wij geven 10 dubbeltickets weg voor Triathlon World
Nieuws

Wij geven 10 dubbeltickets weg voor Triathlon World

triathlonworldAanstaande zaterdag 16 november opent de Heizel Expo in Brussel de deuren voor de allereerste triathlon expo: Triathlon World. De organisatie is in handen van Nutrimedes die samen met de VTDL en de LBFTD een uitgebreid programma hebben uitgedokterd. Tussen de vele standhouders vindt u een zwembad waarin u de nieuwste wetsuits kan testen. Er is een endless pool waarin Brian Ryckeman een nieuw wereldrecord probeert te vestigen.

 

Ironman wereldkampioen

Er zijn ook de uitreikingen van de verschillende circuits, interviews met toppers zoals Frederik van Lierde én de verkiezing van tri/duatleet van het jaar. Normaal is de inkomprijs 10 euro maar hier bij 3athlon.be mogen wij zo maar even tien keer twee vrijkaarten weggeven.

 

Win Tickets

Al wat je hoeft te doen is een mailtje te sturen naar wedstrijd.3athlon@gmail.com met daarin je naam en contactgegevens en een ludieke, creatieve reden waarom jij Triathlon World absoluut niet wil missen. Uit alle inzendingen kiezen we op vrijdag 15 november om 16 u. de tien leukste en de kaarten zullen zaterdag klaar liggen aan de inkom.

 

Check www.triathlon-world.be voor mee info.