Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Frederik van Lierde triatleet van het jaar

van lierde win

Frederik van Lierde is zaterdagavond na een ultieme publieksronde als Triatleet van het Jaar verkozen. De wereldkampioen Iron Man ontving de prijs van 1.000 euro uit handen van Renato Bertrandi, president van de ETU, de European Triathlon Union. “Dit betekent heel wat voor mij”, vertelde Frederik, “Ik ben blij met de erkenning van collega’s en het publiek.” Sam Gyde en Ilse Geldhof waren samen met Frederik bij de laatste drie. Marten van Riel werd als Belofte van het Jaar gekozen. Hij haalde het van Jelle Geens en Antonio Hernaert.

De verkiezingen waren zaterdagavond in Brussels Expo het hoogtepunt van Triathlon World, de zeer geslaagde eerste triatlonexpo in ons land.