Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ieperse tweestrijd in Geluwe
Nieuws

Ieperse tweestrijd in Geluwe

Geluwe

Foto: Johan Tack

 

In de winterduatlon van Geluwe kregen we een uiterst spannende strijd tussen TTI clubgenoten Jurgen Boterberge en Tim Vijverman. De twee maakten in de eerste run van 3,5 km deel uit van een kopgroep van vijf, met Sam Lepoutre, Xavier Cornelissen en Brent Patteeuw. In de 22 km mountainbiken gingen Jurgen en Tim er stevig tegen aan. Ze pakten een voorsprong van meer dan een minuut op Bert De Waele.

 

 

In de laatste run van opnieuw 3,5 km kregen we een langgerekte spurt waarin Boterberge aan het langste eind trok. Hij haalde het met acht seconden voorsprong op Vijverman. Bert De Waele behield zijn derde plaats. En vanuit de achtergrond kwam Hannes Cool nog naar een vijfde plaats opgerukt. Bij de dames haalde Stephanie Verschaeve het voor Delphine Brits en Liesbeth Vandevelde.

Uitslag