Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Transfernieuws – ETZ strikt Joke Coysman
Nieuws

Transfernieuws – ETZ strikt Joke Coysman

Joke Coysman 1

Joke Coysman keert terug naar Wevelgem, waar ze in het begin van haar carriere nog deel uitmaakte van het toenmalige Decospan Team. De Belgische zegekoningin van de laatste twee seizoenen verlaat SJKT en komt vanaf 2014 uit voor Energy Team Zuidwest. Diederik Derijcke is tevreden met haar komst. “We kijken er naar uit om er samen iets van te maken. Joke is niet alleen sportief sterk, ze blinkt ook uit in eenvoud en bescheidenheid, iets wat perfect past bij ETZ.”

Bij SJKT vertrekken naast Joke Coysman nog een aantal atleten. Onder andere Bjorn en Davy Vos, Simy Reyniers en Wendy Vervoort trekken naar het Kempisch Triatlon Team.