Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alweer voedingsproblemen voor Marino Vanhoenacker
Nieuws

Alweer voedingsproblemen voor Marino Vanhoenacker

1457454 256338467857282 326109249 n

Het gaat niet goed met Marino Vanhoenacker. Gisteren stond hij voor het eerst terug aan de start van een IM, nadat hij verstek moest laten gaan voor Hawaii omwille van een blessure aan de buikspieren. De IronMan van Cozumel was de eerste wedstrijd om te laten zien dat Bink er weer stond. Maar het mocht niet zijn. We kregen helaas alweer dit beeld van Marino te zien. Alweer, want van de laatste 10 Ironmans die Bink deed, eindigden er 4 met dit soort beelden.

 

Na een ingekorte zwemproef, wat in Marino’s voordeel speelde, zat hij mee in de kopgroep en kon hij op de fiets het vermogen duwen dat hij wilde duwen. Het zou een taktische race worden. Althans, dat wat het plan. Tot Bink de strijd moest staken met pijn. Hevige pijn, ondraaglijke pijn. De ziekenwagen probeerde Marino naar het ziekenhuis brengen, maar raakte vast in het verkeer en keerde terug naar de medische tent van de wedstrijd. Daar hebben ze het nodige kunnen doen om de pijn te doen verminderen.

Marino is 37, heeft nu 15 jaar ervaring, heeft maar liefst 10 Ironman overwinnigen op zijn palmares, maar toch laat zijn voedingsplan tijdens de wedstrijd hem in de steek. Nu, Marino laat zich niet zomaar kisten. Hij heeft al aangekondigd de hele winter te zoeken naar een oplossing voor het probleem en terug te slaan. We hopen dat hij dit snel kan relativeren en dat hij er volgend jaar weer staat.