Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alpentour en Crocodile Trophy voorstelling in Aarschot
Nieuws

Alpentour en Crocodile Trophy voorstelling in Aarschot

CrocTrophy

Foto (met de Belgische winnares 2013 Liesbeth Hessens): Regina Stanger

De Crocodile Trophy blijft met recht en reden één van de meest tot de verbeelding sprekende wedstrijden ter wereld. De Australische mountainbikerace trekt traditioneel ook altijd flink wat (Belgische) duursporters aan. Daarom nodigen we geïnteresseerde atleten uit om op 21 februari de voorstelling in Aarschot bij te wonen van zowel de Alpentour Trophy (12-15 juni, Schladming Dachstein) als de Crocodile Trophy (18-26 oktober) 2014. In de Playoffs Sports Bar (Demervallei 8) vertellen vanaf 20 uur VRT-journalist Bart Schols en speakerlegende Jef Cleemput alles over de beide wedstrijden. En ze geven een gratis deelnameticket weg.

 

 

De aanwezige atleten kunnen een gratis deelname winnen in de loterij. Zowel voor de Alpentour Trophy als voor de Crocodile Trophy stelt organisator Gerhard Schönbacher telkens een startbewijs ter beschikking. Atleten die aanspraak willen maken op het ticket moeten wel voor 15 februari een email sturen naar schoenbacher@croc.at 

De Crocodile Trophy is in 2014 aan zijn 20ste jubileumjaar toe en kreeg door de UCI een promotie naar het S1 label. Alle info vind je op de website.