Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Spannende strijd tussen Kim Nulens en Hanne Mariën
Duathlon

Spannende strijd tussen Kim Nulens en Hanne Mariën

Kim Nulens

Kim Nulens (foto ETZ)

Op de Bolderberg bij Heusden-Zolder stond de traditionele winterduatlon op het programma. Bij de mannen maakte Micha Van den Eynde er een indrukwekkende maar saaie vertoning van. De technisch begaafde mountainbiker bleek de sterkste tegen de wind en won met meer dan vijf minuten voorsprong op Kenneth Coomans en Ruben Geys. Een grieperige Seppe Odeyn wisselde als eerste, maar stapte te ziek uit de wedstrijd. Kris Driessens won er bij de veteranen. Bij de dames kregen we wel een felle strijd met een opvallende hoofdrolspeelster.

 

Hanne Mariën bewees dat ze ook over dezelfde genen als Louis en ex-toptriatleet Kris Mariën beschikt, zeker op de fiets. Ze moest in het eerste lopen meer dan 2′ toegeven op vice-kampioene Kim Nulens, maar ging op de mountainbike op en over de Hasseltse. Kim zette echter opnieuw een sterke tweede run neer en pakte de zege met 58″ voorsprong op Hanne. Haar dorpsgenote Marlies Beckers werd derde, en met Birgit Massagé werd er nog een Kempische vierde.

 

 

Uitslagen