Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Project Grand Raid 3: Pingnet is aan het trainen
Column

Project Grand Raid 3: Pingnet is aan het trainen

Hans Iggy lopen

Nog een dikke negen dagen en dan is het zover, de Teamtrail van Berismenil waarin ondergetekende en makker Olivier Pingnet de uitdaging van Wim De Doncker tot een goed einde willen brengen. Het motto blijft: finishen onder 1u12’30. Ik ben ondertussen alweer vlot aan het lopen na mijn blessure van twee weken terug. Maar ook mijn partner in crime zit blijkbaar niet stil. Althans niet volgens zijn poulains. Kijk hieronder in het filmpje wat ze over Olivier te zeggen hebben…

 

 

 

“Was het van de zon of van de inspanning? (lachje)” vraagt Christine Verdonck zich af.

“(lachje) Hij is toch al aan het trainen (nog vettiger lachje)” zegt Yeray Luxem vol vertrouwen.

 

Dus Pingnetje, maak je borst en je beentjes maar nat. We gaan ervoor.

 

Ik heb ondertussen nog een paar sterke voedingstips gekregen van mijn diëtiste Louise en ben al begonnen met het testen van sportreepen, gelletjes en sportdrank. Die 97,5 kilo, daar gaan we de komende tien dagen er nog een paar van afpersen.

 

Voedingstips voor Olivier? Een paar cheeseburgers, veel cola, boterhammen met goei boter en heel veel choco… Ah ja, het zal vooral van hem afhangen of we nog binnen (of eigenlijk buiten) de 200 kilo categorie vallen 🙂

 

Als het goed is, ligt ons materiaal deze week klaar, maar daarover volgende keer meer.

 

Ah, en toch even de link naar de wedstrijd meegeven, dan kan u meteen een mooi beeld krijgen wat voor onmenselijk parcours De Doncker heeft weten te verzinnen.

 

Startstatus 2014: 105 kg en 0 loopkilometers

Status na 6 weken: 98,7 kg en 76 loopkilometers

Status na 7 weken: 97,5 kg en 92 loopkilometers