Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Met 3athlon.be goedkoper naar de 70.3 van Lanzarote!
Nieuws

Met 3athlon.be goedkoper naar de 70.3 van Lanzarote!

70.3 Lanzarote

 

Dit weekend staat de Ironman van Lanzarote op de kalender, een wedstrijd die als een van de zwaarste Ironmans in Europa gezien wordt en ieder jaar weer voor spektakel zorgt voor supporters en atleten. Steeds meer atleten zakken echter ook op het eind van het seizoen af naar dit triatloneiland bij uitstek voor de 70.3 van Lanzarote. Een combinatie van de zomerse omstandigheden en het unieke vulkanisch landschap maakt dat deze light versie van de volledige triatlon zeer gesmaakt wordt. Helaas werden begin mei de inschrijvingen aan vroegboektarief afgesloten, maar bij 3athlon.be hebben we hier een oplossing voor gezocht en kunnen we onze lezers een mooie korting aanbieden op de inschrijving!

 

 

 De Ironman 70.3 Lanzarote start in de lagune vlak bij Club La Santa. In tegenstelling tot vorig jaar wordt er 1 ronde gezwommen. Na de 1.9km zwemmen wordt er 90km gefietst langs de noordelijke kant van het eiland. Atleten krijgen hierbij een afwisselend fietsparcours voorgeschoteld terwijl ze kunnen genieten van de spectaculaire landschappen. Het fietsparcours komt weer aan bij Club La Santa waarna de deelnemers vervolgens starten aan hun afsluitende 21km die ze in 3 ronden afwerken.

Door in te schrijven via onderstaande link en bijhorende kortingscode te gebruiken ontvang je maar liefst 30 euro korting! Wacht niet te lang, het aantal atleten dat deze code kunnen gebruiken is helaas bepekt.

Kortingscode: IML7033ATHLONBE

 

Inschrijvingen: https://regonline.activeeurope.com?eventID=1320072&rTypeID=130302