Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geldhof en Vandiest beste duatleten in Seneffe
Duathlon

Geldhof en Vandiest beste duatleten in Seneffe

Seneffe podium

Het damespodium in Seneffe met Weuts, Geldhof en Massagé (foto: Ward Vande Capelle)

De triatlon van Seneffe werd dit weekend in allerlaatste instantie omgevormd tot een duatlon. Niet de watertemperatuur (16 graden), maar de waterkwaliteit was de boosdoener. Op die manier waren de duatleten in het voordeel. Ilse Geldhof maakte nog maar pas haar comeback na blessureleed na een val en pakte meteen ouderwets uit. Met een 34ste plaats overall zette ze triatleten Karolien Weuts en Birgit Massagé op een stevige achterstand.

Bij de mannen was RCBT-atleet Thomas Vandiest de snelste. Hij zette de rest van het veld al in het eerste lopen op achterstand en zou zijn leidersplaats niet meer afstaan. Boris Rolin moest tevreden zijn met het zilver. En de jonge Arne Devliegher zet de positieve trend verder. De Midlon-atleet werd knap derde en mag nu al één van de verrassingen van het voorseizoen genoemd worden.

 

Uitslag