Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Last van mijn val donderdag”: videoverslag van de Boerekreektriatlon
Nieuws

“Last van mijn val donderdag”: videoverslag van de Boerekreektriatlon

CenCe.TV Boerekreek kwart triatlon   YouTube

Hieronder kan u nog eens nagenieten van een drukke Boerekreektriatlon. De 28ste editie in Sint-Laureins kreeg maar liefst 340 atleten aan de start. De winst was voor Willem Brems die op schema ligt voor de lange afstandswedstrijden die volgen. “Eupen zit in mijn agenda, maar om nu te zeggen dat ik er voor de titel zal gaan, is nog wat voorbarig”, vertelde Willem ons. Joke Coysman had het aanvankelijk lastig. “Ik ondervond nog hinder van een val met de fiets donderdag. Vooral in het zwemmen ging het niet zo goed”, aldus Madam 16. Bekijk hieronder het volledige videoverslag.

 

 

 

WedstrijdidKijker

 

Boerekreek front

 

Boerekreek back