Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
SMO-Specialized pakt Mixed Team Relay titel voor eigen volk
Nieuws

SMO-Specialized pakt Mixed Team Relay titel voor eigen volk

CenCe.TV BK team Relay Sint Laureins   YouTube

In Sint-Laureins streden zondag 18 ploegen voor de nationale titel in de Mixed Team Relay formule, waarbij twee vrouwen en twee mannen per ploeg een 1/16e triatlon afleggen en vervolgens elkaar aflossen. SMO-Specialized pakte de titel voor eigen volk. Het was vooral Tom Vander Hoogerstraete die in het fietsen de basis legde voor de overwinning, nadat Charlotte Deldaele al aan kop gestart was.

Danne Boterenbrood maakte het verschil als derde atlete alleen maar groter zodat Jelle Geens een lange ereronde kon houden richting Belgische titel. In de achtervolging hadden Atriac 1 en 2 overgenomen van Oilservice LTTL. De twee Atriac ploegen waren goed voor zilver en brons.

 

WedstrijdidKijker

 

Uitslag

 

Boerekreek front

Boerekreek back