Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be op verplaatsing
Nieuws

3athlon.be op verplaatsing

Het zijn drukke dagen voor 3athlon.be. Naast de verslaggeving over het EK in Kitzbühel krijgen we dankzij Ridley een unieke kijk achter de schermen bij enkele fabrikanten alvorens naar de Ironman 70.3 van Luxemburg af te zakken.

Ergo Ironman 2013 Logo Luxembourg BAT klein-H

 

 

Zo nemen we een kijkje bij Ridley waar de nieuwe Dean Fast en de Dean RS voorgesteld worden, gaan we bij Tacx naar de nieuwe Tacx Ironman trainer kijken en praten we met Bio racer over hun “speed suit”. Bovendien komt LAZER hun triatlonhelm TARDIZ voorstellen en krijgen we van Etixx meer informatie over sportvoeding.

 

In Reimich krijgen we tenslotte zaterdag verschillende Belgen in actie te zien. Zo staan naast Axel Zeebroek, de winnaar van vorig jaar die vorige week nog zijn goede vom toonde in 111 van La Roche, ook Stenn Goetstouwers, Willem Brems, Hendrik-Jan Verheagen, Marino Vanhounacker, Alexandra Tondeur en Sophie De Groote aan de start.