Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be goes Kitzbühel
Nieuws

3athlon.be goes Kitzbühel

etu kitz

Vanaf donderdag 19 juni slaat 3athlon.be zijn tenten op in Oostenrijk. We volgen er vier dagen lang het Europees kampioenschap triatlon en brengen u exclusief alle nieuws over de Belgen in Kitzbühel, met voorbeschouwingen en reacties van de atleten zelf. België vaardigt een groep van 8 atleten af, waarvan Claire Michel de meeste kansen toegedicht wordt, al kan het pittige fietsparcours ook in de kaart spelen van Katrien Verstuyft. De vrouwen komen vrijdag 20 juni om 15 u. in actie.

claire michel

Claire Michel op de wereldbeker van Chengdu (foto: Delly Carr/ITU Media)

Bij de mannen elite hebben we drie Belgen aan de start: Simon De Cuyper krijgt er het gezelschap van Peter Denteneer en vice-Europees kampioen beloften Jelle Geens. Zij starten zaterdag 21 juni om 15 u. Om 13 u. worden ze nog voorafgegaan door de juniores waar we Pierre Balty, Erwin Vanderplancke en Jonathan Wayaffe in stelling brengen.

De elite wedstrijden zijn via etu.triathlon.org live te volgen en tijdens de wedstrijden kan u ook updates verwachten op onze twitter-account @3athlon_BE