Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3quest: Moderne kettingbrief
3quest

3quest: Moderne kettingbrief

kettingbrief

In deze nieuwe rubriek stellen we elke week drie pertinente levensvragen aan een atleet, die op zijn beurt een gewillig slachtoffer mag uitkiezen die antwoord mag geven op alweer drie ingenieuze en af en toe hoogst persoonlijke vragen. Have fun met de wekelijkse moderne kettingbrief. Onze eerste uitverkorene is Lieven ‘Clownsneus’ Van Meel.

  1. In de laatste wedstrijden zagen we je met een rode clownsneus finishen en er bestaat zelfs een legendarische foto van jou met rode neus aan de finish van de 70.3 Ironman Lanzarote. Wat is het verhaal hier achter?
  2. Wat is volgens jou de belangrijkste reden waarom triatleten over het algemeen zo’n belabberde bochtentechniek hebben in het fietsen?
  3. Wat is jouw favoriete grote zonde voor of na een wedstrijd?