Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alexis Krug en Elise Scheerens winnen Sporta Triatlon Gent
Nieuws

Alexis Krug en Elise Scheerens winnen Sporta Triatlon Gent

Mr T Gent 2014
In Gent werd vandaag de dertiende editie van de Sporta Mr.T Triathlon Gent georganiseerd, een 1/8 triathlon waarbij de recreatieve sporter centraal staat. Dit jaar schreven zich opnieuw een recordaantal van 1.300 deelnemers in.
Alexis Krug won met grote overmacht, voor Ben Brems (SMO) en viervoudig winnaar Tom Vander Hoogerstraete (SMO). Net als in Wuustwezel vorige week toonde Alexis Krug uit Essen zich oppermachtig van start tot finish. Hij kwam met een halve minuut voorsprong uit het water en bouwde die voorsprong steeds verder uit in het fietsen en het lopen. Vander Hoogerstraeten kwam als zesde uit het water, maar vocht terug en kwam, in zijn laatste triatlonwedstrijd ooit, nog terug tot de derde plaats.
Bij de dames haalde Elise Scheerens (SP&O) het voor tweevoudig Olympiër Mieke Suys (Irongirls) en haar ploeggenote Fien Torbeyn. Het was nochtans tweevoudig Olympisch atlete Mieke Suys (46) die na de zwemproef resoluut de leiding nam in het fietsen. Elise Scheerens toonde zich echter de betere loopster en ging in de tweede van drie loopronden op en over Suys.