Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Arthur De Jaegher blijft verbazen
Nieuws

Arthur De Jaegher blijft verbazen

Arthur De Jaegher

Belgische mannen die een 31’er kunnen lopen op 10 km zijn niet dikgezaaid, en al zeker niet bij de U23. Dus lijkt Arthur De Jaegher een talent om te koesteren. De jonge eerstejaarsbelofte (hij moet in oktober nog 20 worden) bevestigde met een 20ste plaats in de ETU European Cup van Karlovy Vary zijn goede vorm, nadat hij vorige week nog verrassend zilver won in het BK Sprint. Na een minder zwemnummer telde hij meer dan anderhalve minuut achterstand op de koplopers. Hij nestelde zich in de achtervolgende groep en zette vervolgens een indrukwekkend loopnummer van 31’39 neer, goed voor de 20ste plaats in een sterkbezet internationaal veld.

De winst was voor de Rus Andrey Bryukhankov, voor zijn landgenoot Ivan Tutukin en Stefan Zachaeus.

Bij de dames won de Tsjechische Vindula Frintova voor eigen volk voor Francaise Alexandra Cassan Ferrier en de Mexicaanse Michelle Flipo. Onze landgenote Ine Couckuyt werd knap 16de.

Uitslag Karlovy Vary Mannen

Uitslag Karlovy Vary Vrouwen