Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Veel youngsters op VK Zwemloop Bilzen
Multisports

Veel youngsters op VK Zwemloop Bilzen

zwemloop Bilzen 1

Het Vlaams Kampioenschap jeugdzwemloop in Bilzen kende een succesvolle editie. Uitgezonderd een enkele korte bui hielden de jongeren het droog in een bewolkt Bilzen, waar de wind en het pittige loopparcours hun werk deden. Bij de Jeugd B kregen we met Jaline Vandromme, die het in een snelle 2 km lopen haalde van Cato Cassiers, en Jarno Cuypers, die een sterke Maarten Appermans klopte in de slotronde, twee thuisatleten van het Jeugd Triatlon Team Limburg op het hoogste schavotje.

zwemloop bilzen 2

Ook in de andere reeksen was er heel wat strijd. KTT, GETT, ZLTC, JTTL, NLT en de Tri Kids Maasmechelen blonken collectief uit door elk een pak atleten af te vaardigen in de verschillende reeksen. We zagen sterke, jonge zwemmers die ook in het lopen van aanpakken wisten, wat een mooie vaststelling is richting toekomst.

De uitslagen staan online op onderstaande link:

Uitslagen VK Zwemloop Bilzen

zwemloop Bilzen 3zwemloop Bilzen 4zwemloop Bilzen 5zwemloop Bilzen 6

Foto’s: Helen Souveryens