Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Rob Woestenborghs vult zijn palmares
Duathlon

Rob Woestenborghs vult zijn palmares

rob W EK 2

Vorig jaar waren het tweede wereldtitels, dit seizoen vult Rob Woestenborghs zijn uitgebreide palmares aan met twee Europese titels. Want nadat hij eerder het EK LD Powerman Horst aan de Maas won, veroverde hij zondag het goud op de korte afstand in het Oostenrijkse Weyer. Rob zette een indrukwekkende fietsproef neer en ging onbedreigd aan de leiding in de 2de loopproef. Daarin hield hij ruime voorsprong op de Fransman Benoit Nicolas. Die klopte de Britse Phil Whylie in een spannende spurt voor het zilver.

Rob W EK

“Ik ben zeer tevreden over mijn Europese titel”, vertelde Rob. “Dit was nog het enige wat ik nog niet op mijn palmares staat, dus doet dit extra deugd”, aldus de kersverse Europese kampioen, die in oktober overigens naar Hawaii trekt, maar dan voor het WK Xterra.

Naast Rob Woestenborghs was het nog tweemaal feest voor de Belgen. Glen Laurens werd knap vijfde en Belgisch kampioen Francois Humblet pakte de achtste plaats. Jan Petralia werd 15de en pakte daarmee het brons bij de beloften.

Bij de juniores behaalde Matthias Steenwerckx een 13de plaats.

Uitslag EK Duatlon