Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jan Meysmans klaar voor Zofingen
Duathlon

Jan Meysmans klaar voor Zofingen

jan meysmans lovere

Jan Meysmans heeft een afzonderingsperiode van vijf weken in een Italiaans bergdorp afgesloten met alweer een mooie prestatie op een halve triatlon. Onze landgenoot werd in zijn tweede thuisland vijftiende in de zware triatlon van Lovere. Hij pakte daarmee de derde plaats in zijn age group. Opvallend was dat Meysmans opnieuw de beste looptijd neerzette met een indrukwekkende halve marathon van 1u12’11.

“Chapeau voor Jan”, vertelt zijn coach Jesse Van Nieuwenhuysen. “Hij heeft hier de afgelopen weken keihard voor gewerkt. Jan is dan ook klaar voor Zofingen, al lag de focus op Lovere en beschouwen ze Zofingen als dessert, zeg maar. Aanvankelijk zou Jan niet meer in Zofingen starten, maar door de verbouwingen in april en mei was hij vooral op trainen en niet op competitie aangewezen, wat maakt dat hij nu nog zin heeft in nog een keer Zofingen.”

Op 7 september zien we Jan zeker in staat om weer mee te strijden voor het podium bij de age groupers op het WK Powerman in Zofingen.