Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
En opnieuw goud in Edmonton
Nieuws

En opnieuw goud in Edmonton

stephane vander bruggen 2 x goud

Stephane Vander Bruggen heeft vrijdagochtend Canadese tijd voor een opmerkelijke dubbel gezorgd. Nadat hij eerder woensdag al de wereldtitel aquathlon veroverde in Edmonton, behaalde hij vrijdag nogmaals goud voor ons land. Dit keer was hij de sterkste bij de Mannen 35 op de sprintafstand. Hij haalde het in 1u03’07 en had daarmee 34″ voorsprong op de Namibiër Matthew James Williams. Xavier Flynn, een Australisch maatje van Stephane, maakte het feestje compleet door in 1u04’36 brons te pakken.

Stephane was de enige Belgische age grouper aan de start. Hij geeft alvast het goede voorbeeld aan de ruime Belgische delegatie.

Vandaag staan ook nog de WK’s bij de juniores op het programma. Om 23 u. Belgische tijd beginnen de meisjes aan hun titelstrijd, helaas zonder landgenotes. Op zaterdagnacht om 0u45 volgen de jongens, waarbij we hopen op een top-15 voor Pierre Balty en Jonathan Wayaffe.

Uitslag WK Edmonton M35