Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ruben Geys kan het tegelijk
Fun

Ruben Geys kan het tegelijk

ruben geys interviewt burgemeester

Een speaker die een trisuit aantrok en een kwarttriatlon overleefde, dat kenden we al đŸ˜‰ (een persoonlijk verslag hiervan volgt in de eerste week van september) maar een triatleet die in trisuit als speaker aan het werk gaat, dat is ook niet alledaags. Toch deed Ruben Geys het vorig jaar in Balen en ook dit jaar zal de atleet van het LTri Team voor en na de wedstrijd samen met Jef Cleemput mee aan de microfoon staan.

Het geeft de BBBT, de Bleukens Balen Ben Triatlon, nog een extra toets, zeker met het sappige Balense dialect van mede-favoriet Ruben Geys. Hij focust echter eerst nog op de kwarttriatlon van Viersel nu zondag.

De wedstrijden in Balen, op zondag 7 september, starten vanaf 12 u. met een G-triatlon en een just for fun. Om 13 u. start de 1/8ste sprinttriatlon en om 15 u. mag Ruben zelf aan de slag als topfavoriet voor eigen volk in de niet-stayer kwarttriatlon.

Meer info vind je op www.triamo.be