Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be goes Zofingen
Duathlon

3athlon.be goes Zofingen

pm_zofingen_joerie_vansteelant_rob_woestenborghs_140904

Zondag vindt in het Zwitserse Zofingen de hoogmis van het duatlon plaats. 3athlon.be volgt ter plaatse alle Belgen in het WK Powerman Long Distance, met op kop de twee topfavorieten Joerie Vansteelant en Rob Woestenborghs, maar ook Seppe Odeyn en Jan Vervaet, en natuurlijk ook al onze age groupers. De vier Belgische elites mogen tegenstand verwachten vanuit bekende hoek met Anthony Leduey (Frankrijk), Soren Bystrup (Denemarken) en Andre Moser (Zwitserland). De 25 mannelijke pro’s beginnen om 9 u. aan de 10 km lopen, 150 km fietsen en nog eens 30 km lopen. De vrouwen gaan om 8 u. van start. Bij de 13 pro’s is er geen enkele landgenote.

De thuisblijvers kunnen in hun luie zetel blijven zitten en de wedstrijd vanaf 8 u. tot 18 u. volgen op de livestream, van commentaar voorzien door yours truely Hans Cleemput. De livestream vind je hier http://www.powerman.ch/de/live-stream