Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Twee keer net naast zege in Gerardmer
Nieuws

Twee keer net naast zege in Gerardmer

Alex Tondeur Gerardmer

Alleen een overwinning ontbrak er nog aan, maar voor de rest werd de XL Triathlon van Gerardmer één groot Belgisch feest. Axel Zeebroek vocht een heroïsch gevecht uit met Sylvian Sudrie, maar moest de thuisatleet in het lopen toch voor zich dulden. Sudrie won in Gerardmer in 4u26’52, voor Axel die 52″ later het zilver pakte. Het brons was voor de Brit Ritchie Nicholls. En met Timothy Van Houtem in 4u34’41 in vierde positie was het feestje compleet.

Even later blonken onze landgenoten ter plaatse nog meer van trots toen Alexandra Tondeur naar het brons liep. Alexandra The Great finishte in 5u05’20, op twee minuten van de zilver Eimar Mullan (Ierland). Winnares Camilla Pedersen (Denemarken) bleef als enige onder vijf uur met 4u57’36. Leen Vanden Daelen pakte de tiende plaats bij de vrouwen.

Bij de mannen werd Sylvain Denis achtste en Mathieu Louis 16de. Karl Van Biervliet werd 24ste, vlak achter de winnares bij de vrouwen, Camilla Pedersen.

Meer nieuws en reacties volgen later.

Uitslagen Gerardmer