Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Michael Rosu en Francoise Theate in Hoei
Nieuws

Michael Rosu en Francoise Theate in Hoei

ines hoei

Hoewel de kwarttriatlon van Hoei niet bij iedereen even helder op de radar stond, waren er toch redelijk wat Vlaamse atleten die afzakten naar het heuvelachtige parcours vlak buiten het centrum van Hoei. Vooral Ines Van Troyen deed het voortreffelijk, maar zij moest haar meerdere erkennen in de ervaren Francoise Theate, die na het zwemmen al een grote voorsprong had. Kelly De Caluwé pakte de derde plaats.

Bij de mannen was Michael Rosu de sterkste. Hij legde de basis voor zijn overwinning in een voor zijn doen uitstekend zwemnummer. Hij kwam als tweede uit het water op een handvol seconden van junior Erwin Vanderplancke. Eens op de fiets bouwde Rosu een mooie voorsprong uit, die hij verder verzilverde in het lopen. Uiteindelijk had Michaël 2u04’09 nodig. Hij haalde het vlot met drie minuten voorsprong op Guillaume Montoisy. Die moest nog alles uit de kast halen om Fransman Julien Hoeksema voor te blijven. Vanderplancke werd iets meer dan een minuut later knap vierde.

Uitslag Hoei