Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Coddens en Thijs alweer op de afspraak
Multisports

Coddens en Thijs alweer op de afspraak

Kris Coddens Tnatura

Onze landgenoten Kris Coddens en Jim Thijs waren weer dominant in de slotmanche van de TNatura ETU X-triathlon series in Slovenië. Thijs werkte een uitstekend zwemonderdeel af van 1500m waardoor hij meteen na de wisselzone aan de leiding kwam. Tijdens het mountainbiken (22km) kreeg de Overijsenaar het gezelschap van landgenoot Coddens, de Tsjech Kubicek en de Fransman Serrieres. Dit kwartet begon samen aan de afsluitende trail run van 7.5km. Coddens en Kubicek streden hevig voor de overwinning en ook in de strijd om het bons ging het er hevig aan toe. 

“Met nog twee kilometer te gaan kon ik eindelijk de Fransman Serrieres afschudden en naar het brons snellen”, vertelde Jimbo. “Door dit resultaat eindig ik 2de in de eindstand van de Europacup Cross Triatlon, een opsteker richting het wereldkampioenschap XTerra in Maui eind oktober,” aldus een tevreden Thijs. Kris Coddens won in Pokljuka voor Kubicek en verzekerde zich daarmee van de eindzege in de TNatura Europese ranking.

Uitslag Tnatura Pokljuka