Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pitcrew… standby voor bandenwissel…
Transition Area

Pitcrew… standby voor bandenwissel…

FVDW Alex Dernier Belman bandenwissel

Dan ben je op het circuit van Francorchamps en dan nog mag je niet op een pitcrew rekenen. Triatlon blijft wat dat betreft een keiharde sport. En dus zat er tijdens de Belman niets anders op voor Alexandre Dernier dan zijn lekke band zelf te vervangen. Fotograaf Ludo Van Der Put was alweer op het juiste moment op de juiste plaats om de bandenwissel op Francorchamps vast te leggen. En het doorzettingsvermogen van Alex leverde hem alsnog een vierde plaats op!

Meer fraaie foto’s van Ludo-Grafica vind je op hun flickr-pagina.

Foto: Ludo-Grafica.nl, Ludo Van Der Put