Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wordt Peter Callant Den Brugschen Beer 2014?
Nieuws

Wordt Peter Callant Den Brugschen Beer 2014?

Den Brugschen Beer 2014

Elk jaar rijkt het JCI Brugge hun prestigeuze award Den Brugschen Beer uit aan een persoon, onderneming of vereniging die een meerwaarde heeft gebracht voor Brugge. Peter Callant is één van de genomineerden wegens zijn niet aflatende ondernemerschap en voorliefde voor sport en voor triatlon in het bijzonder. Op 8 oktober wordt de prijs in Brugge uitgereikt en u kan mee stemmen tot 30 september.

petercallant

Voor Peter Callant is het een mooie erkenning van ondernemerschap en bewijs van de dynamiek van het Callant team. Peter werd eerder genomineerd als ondernemer van het jaar, Insurance Personality en Westvlaming van het jaar

En als u voor Peter stemt, breng dan maar in één keer uw stem ook uit voor Peaklevel-coach Tim De Vilder die genomineerd is voor Den Jongen Beer.

Zowel Peter als Tim ziet u hier de volgende weken nog regelmatig voorbijkomen in de filmpjes van de 3Challenge Barcelona waarvoor 3athlon.be één van de vier kanalen is waar u het videoverhaal van de acht atleten en hun coach Tim kunt volgen.

Stem hier voor Den Brugschen Beer.

callant tussen