Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgen vullen podium in Frans ploegenkampioenschap
Duathlon

Belgen vullen podium in Frans ploegenkampioenschap

duatlon france rob w

In Chartres werd dit weekend gestreden om de Franse titels per ploeg in het duatlon. Nadat Ilse Geldhof voor de tweede week op rij sterk presteerde, met nu een tiende plaats overall in een sterk vrouwenveld, gingen de mannen een flinke strijd aan. Rob Woestenborghs bewees opnieuw nog steeds in vorm te zitten. Zijn overwinning in Chartres leverde zijn ploeg Gonfreville de nationale titel op. Metz pakte zilver met onder andere de twaalfde plaats van Antoine Duvivier. En de 16de plaats van Tim Van Hemel bezorgde Cote d’Opale het brons. Glen Laurens werd 14de, maar viel met Les Tritons Meldois net naast het podium. Francois Humblet werd 24ste.

Uitslag Frans ploegenkampioenschap duatlon Chartres