Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Saucony Kinvara Kona exclusief bij 3athlon.be partners
Gear

Saucony Kinvara Kona exclusief bij 3athlon.be partners

Article Image 5

Wat hebben Tri-Active, Athlete Fitting en Kona Beach & Sports met elkaar gemeen? Binnenkort zijn de eerste twee ook exclusief verdeler van de gloednieuwe Saucony Kinvara Kona loopschoen. De Kinvara is wereldwijd één van de meest populaire schoenen van Saucony. Voor het tweede jaar op rij heeft Saucony een limited edition van de Kinvara ontworpen, en we moeten toegeven: het design is meer dan geslaagd. De Kinvara Kona ziet er supercool uit in zijn rode lava-kleur.

TriActive   Athletefitting

In Hawaii wordt de schoen via Kona Beach & Sports aangeboden. Saucony wil het exclusieve karakter van haar schoen bewaren en stelde in België slechts twee winkels aan die binnenkort de Kinvara Kona in stock zullen hebben. Tri-Active in Oostende en Athlete Fitting in Aalst worden de exlusieve verdelers voor België. Overigens gaan we met beide winkels binnenkort een wedstrijd organiseren waarbij je zo’n exclusief paar Saucony Kinvara Kona’s kan winnen.

Infographic

De Kinvara 5 van Saucony is nu uitgerust met het ProLock vetersysteem. ProLock is afkomstig uit de succesvolle sprintspikes van Saucony. Het zorgt ervoor dat de pasvorm rond de midvoet naar behoefte aangepast kan worden. Daarnaast is de hielvoering opnieuw ontworpen voor een nog comfortabelere omsluiting van de enkel. Daarnaast is het bovenwerk in de Kinvara 5 van een duurzamer mesh dan zijn voorgangers. Ondanks al deze upgrades is het gewicht constant gebleven op een verbluffende 218 gram.

Binnenkort volgt hier een uitgebreidere test van de Saucony Kinvara Kona en blijf 3athlon.be in de gaten houden als je een kans wil maken op zo’n paar coole schoenen.