Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Cheer4Fre IM Hawaii: David Depuydt wint de Castelli Trisuit
Nieuws

Cheer4Fre IM Hawaii: David Depuydt wint de Castelli Trisuit

Uit de massale reacties die we via twitter en facebook kregen op de Cheer4Fre wedstrijd bleek dat het vertrouwen in de uittredende wereldkampioen groot was. Iedereen rekende op een snelle wedstrijd van Frederik Van Lierde, maar slechts twee personen gokten op een tijd boven de 8u20. David Depuydt is de winnaar met een geschatte eindtijd van 8u22’35. Die kwam het dichtste bij de 8u24’11 die Frederik vannacht Belgische tijd neerzette.

“Ik heb rekening gehouden met zware weersomstandigheden om deze tijd te gokken”, verklaarde David, zelf triatleet bij SMO-Specialized. De man uit Gent wint een gloednieuwe Free ITU Tri Suit van Castelli, aangeboden door onze partner Wolvenberg.

Castelli free tri suit men

Wolvenberg header