Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bink wandelt zijn laatste Ironman Hawaii uit
Nieuws

Bink wandelt zijn laatste Ironman Hawaii uit

Marino Vanhoenacker Kona loopt

Een probleem met zijn bekken maakte een einde aan de podiumkansen van Marino Vanhoenacker in het WK Ironman. De laatste twaalf kilometer kon Bink alleen nog wandelen, maar hij zette door en bereikte als 34ste prof de finish in 9u55’19, na een hele dag eerst in de achtervolging en dan vol in het offensief geweest te zijn in een winderige editie van de Ironman Hawaii. Via facebook liet Bink weten waarom hij weigerde om uit te stappen en de wedstrijd uitwandelde.

“Mijn droom is over. Er is maar één reden waarom ik vandaag de laatste 12 km naar de streep ben gewandeld: omdat ik hier nooit meer hoef terug te komen. Ik heb zolang zoveel geïnvesteerd in deze wedstrijd en ik kan en zal dit mezelf en mijn familie niet opnieuw aandoen. Mijn meisjes hebben mij altijd 100 procent gesteund in mijn keuzes en ik heb heel veel aan hen te danken. Ze zouden opnieuw achter me staan als ik het nog eens zou willen proberen, maar dat kan ik niet nog eens. Ik ben leeg!”

Marino Kona dream over

 “Ik heb altijd gezegd dat ik zou blijven terugkomen als ik voelde en erin geloofde dat ik hier een kans had en eerlijk gezegd heb ik dat een aantal jaar ook echt geloofd. Dit jaar wist ik dat het een moeilijke zou zijn, maar ik moest het toch nog één keer proberen. De beslissing om niet meer in Hawaii te starten is een enorm zware beslissing, maar eentje waar ik niet meer op terug zal komen. Het is over. De volgende dagen en weken ga ik een paar nieuwe doelen stellen voor de toekomst, met races die ik nog steeds wil doen én wil winnen”, aldus Marino.

Van onze kant uit: respect Marino, voor alle keren dat je je aanvalslust toonde in Hawaii én voor je doorzettingsvermogen dit jaar! Persoonlijk blijft jouw Ironman Hawaii van 2012 één van onze favoriete prestaties, ondanks je crash in energy lab bezorgde je de Belgen kippenvel toen je met een gigantische voorsprong van de fiets kwam. En je palmares spreekt boekdelen. Marino Vanhoenacker, You Are An Ironman!