Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Actiedagen bij Running Center Brugge/Hulste
Nieuws

Actiedagen bij Running Center Brugge/Hulste

Running Center actiedagen2Running Center Brugge-Hulste, sinds jaar en dag partner van 3athlon.be, houdt deze week haar herfstactiedagen. Vanaf 25 oktober tot en met 1 november zijn ze in Hulste open van 10-18 u. en op dinsdag 28/10 zelfs van 13 tot 20 u. In Brugge starten de actiedagen vanaf woensdag 29/10 en is de winkel doorlopend open van 10-18 u. Ook op zaterdag 1 en zondag 2 november kan u vanaf 13u30 tot 18 u. in Brugge terecht. En op donderdag 30/10 is de winkel uitzonderlijk open tot 20 u.

Tijdens deze actiedagen zijn er tal van aanbiedingen, dus ga zeker een kijkje nemen. In Brugge vind je overigens nog interessante wetsuit koopjes met testpakken en 2014 modellen aan sterk verlaagde prijzen.