Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Rob Woestenborghs gastspreker in Oostende
Duathlon

Rob Woestenborghs gastspreker in Oostende

Rob Woestenborghs Maui 2

Op maandag 3 november vindt in het stadion van KV Oostende de derde van vijf infosessies plaats van Etixx en Polar. Deze keer hebben ze niemand minder dan Rob Woestenborghs weten te strikken. De meervoudige wereldkampioen duatlon, pas nog elfde op het WK Xterra in Maui, kan er over zijn ervaringen als atleet en als coach (van de nummer 9 van de IM Hawaii, Bart Aernouts) vertellen. De info-avond begint om 19u30 en eindigt omstreeks 22u30. De deelname is gratis en inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@etixxsports.com.

 etixx polar